Friday, 13 April 2012

Heuristisen testauksen workshop Tampereella 2.5.

2.5. keskiviikkona on ilmainen workshop aiheesta “Mind map -pohjainen heuristinen testaus”. Tilaisuuden järjestää Pekka Marjamäki F-secure Oy:stä.

Tilaisuuden pituus on noin 90 minuuttia ja se alkaa kello 16:30. Osallistujamäärä on periaatteessa vapaa, mutta teoreettinen maksimi on 30.

Tarkoituksena on ensin käydä vähän teoriaa heuristisesta testauksesta ja sitten testataan porukalla ja väännetään miellekarttoja! Tilaisuudessa tarvitaan oma läppäri tai laite, jolla pystyy käyttämään vapaasti valittavaa Mind map –softaa. Jos tätä ei ole saatavilla, niin on mahdollista pariutua sellaisen kanssa, jolla ko. laite löytyy (kunhan vaan ilmoittaa asiasta). Suosittelen XMind softaa, sillä sitä voi käyttää ilman asentamista (ohjeet http://www.xmind.net/downloads/)

Paikkana on Tampereella sijaitsevan Logia Software Oy:n toimitilat. Osoite on Åkerlundinkatu 11 C, Tullintorin kupeessa. Käynti rakennukseen sisäpihalla sijaitsevasta pääovesta. Ilmoittautuminen tiskille. Osallistujat tullaan hakemaan odotusaulasta hieman ennen puoli viittä.

Lisätietoja antaa allekirjoittanut (antti-pekka.marjamaki(at)f-secure.com; Twitter: @pekkamarjamaki; Skype: anttipekkamarjamaki)


PS. Jos mielenkiintoa on rutkasti, niin uskon, että onnistunee myös Helsingin päässä jossakin vaiheessa. Tästä ei ole vielä kuitenkaan tietoa vielä.

1 comment:

  1. Kiitos kaikille osallistuneille! Laitoin diat esille -> http://www.slideshare.net/pekkamarjamaki/mind-map-driven-heuristic-testing-01

    Aion hieman uudistaa dioja vielä palautteen perusteella, mutta tulen jakamaan myös sen setin.

    Suurkiitos vielä osallistuneille! Toivottavasti saan mahdollisuuden vielä järjestää uuden workshopin jatkossa. :)

    T:Peksi

    ReplyDelete